Vybavení hasičských šaten: jak probíhá projekt na míru?

Od nápadu ke skutečnosti

Celý projekt byl odstartován tím, že nás kontaktovali hasiči z SDH Bořitov se žádostí o návrh nové šatny. Potřebovali navrhnout vybavení pro své hasičské šatny a vybrali si pro to náš trubkový stavebnicový systém. Nabízí větší variabilitu, možnost přizpůsobení konstrukce jejich specifickým požadavkům a také větší cenovou dostupnost. Celý projekt byl velmi zajímavý a společně s hasiči jsme se vrhli do práce na návrhu, který by plně vyhovoval jejich potřebám.

Základem je precizní plánování

Tajemstvím každého úspěšného projektu je přesné zaměření. Proto jsme se do něj pustili hned po kontaktování dobrovolnými hasiči. Zkoumali jsme dostupný prostor, počet a rozmístění vybavení a požadavky samotných hasičů. Po získání veškerých potřebných informací jsme přistoupili k návrhu konstrukcí. Náš tým se snažil navrhnout prostorné a praktické šatny, které by maximálně usnadnily organizaci vybavení a umožnily rychlý přístup k výstroji v případě potřeby.

Vyhovujeme požadavkům i připomínkám hasičů

Naše návrhy jsme předali dobrovolným hasičům k posouzení a schválení. Po získání jejich souhlasu jsme vytvořili vizualizaci projektu. Chtěli jsme, aby měl zákazník možnost představit si celkový výsledek. Bylo pro nás důležité, aby byli hasiči spokojeni s navrženými konstrukcemi a cítili se pohodlně ve svých nových šatnách. Při finálním ladění designu jsme spolu aktivně spolupracovali a brali v úvahu jejich zpětnou vazbu.

Hasiči si montovali skříně podle svých potřeb

Po schválení návrhu a vizualizace jsme přistoupili k fázi montáže. Zvolený trubkový stavebnicový systém umožňuje snadnou instalaci konstrukcí. Díky tomu se hasiči zapojili do samotného sestavování a vytváření svých nových šaten, které si v rámci šetření financí sami sestavili.
 
 

Vybavení skříněk pro maximální komfort a efektivitu

Hasičské šatny byly navrženy s ohledem na praktičnost a usnadnění organizace vybavení. Každá skříňka byla vybavena lavicí na sezení, perfopanelem s háčky pro zavěšení výstroje, dostatečným prostorem na boty, helmu a štítkem na jméno. Cílem bylo vytvořit prostředí, ve kterém budou mít hasiči rychlý a pohodlný přístup ke své výstroji.

Hasiči jsou spokojeni a šatny si chválí

SDH Bořitov si tento systém nemůže vynachválit a rádi prezentují vybavení ostatním jednotkám. Jsme potěšeni, že náš projekt splnil očekávání a přinesl dobrovolným hasičům praktické a prostorné šatny. Spokojenost zákazníka je pro nás prioritou a těší nás, že jsme byli součástí úspěšného projektu. Těšíme se na další spolupráci.
Zpět na přehled článků