Ochrana osobních údajů

Společnost ENPRAG, s.r.o., sídlem K Holyni 833/42, 154 00 Praha 5, IČO: 62743741, zapsaná v Obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 40956, dne 5. 5. 1995, dále označena jako Prodávající, tímto informuje o zpracování osobních údajů uživatele a o právech uživatele souvisejících s uvedeným zpracováním, a to na základě Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 v platném znění („GDPR“).

Prodávající bude se všemi osobními údaji nakládat v souladu s platnými právními předpisy, zejména v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění a je správcem osobních údajů. Osobní údaje budou plně zabezpečeny proti zneužití. Osobní údaje nebudou sdíleny s dalšími správci, pokud si Prodávající k takovému sdílení nezíská souhlas Uživatele. Poskytnuté osobní údaje může Prodávající využít nad rámec zpracování nutného pro uzavření a plnění smlouvy jen za podmínek udělení dobrovolného souhlasu ze strany Uživatele.

Uživatel bere na vědomí, že jím uvedená e-mailová adresa může být využita k zaslání obchodního sdělení ze strany Prodávajícího dle zákona č. 480/2004 Sb., v platném znění, s nabídkou obdobného výrobku nebo služby. V případě, že si Uživatel - adresát nepřeje další zasílání těchto obchodních sdělení, může projevit tento nesouhlas se zasíláním obchodních sdělení odkliknutím na příslušném místě v obchodním sdělení anebo zasláním e-mailu obsahujícího nesouhlas se zasíláním obchodních sdělení na adresu info@kovovynabytek.cz.

Zpracováním osobních údajů může Prodávající pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Prodávající tímto informuje subjekt údajů, tj. Uživatele (dále také jako „subjekty údajů“) o právech vyplývajících ze zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, tj. zejména o tom, že poskytnutí osobních údajů Prodávajícímu je nad rámec zpracování nutného pro uzavření a plnění smlouvy dobrovolné, že subjekt údajů má právo k jejich přístupu, má právo požádat písemně správce o ukončení zpracování a výmaz osobních údajů, u kterých byl subjektem údajů udělen souhlas a dále má právo v případě porušení svých práv obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů a požadovat odpovídající nápravu, kterou je např. zdržení se takového jednání Prodávajícím, odstranění vzniklého stavu, poskytnutí omluvy, provedení opravy či doplnění, zablokování, zaplacení peněžité náhrady, jakož i využití dalších práv vyplývajících z § 11 a 21 zákona o ochraně osobních údajů.

Pokud si subjekt údajů přeje opravit osobní údaje, které o něm Prodávající zpracovává, může jej o to požádat na emailové adrese info@kovovynabytek.cz nebo na výše uvedené poštovní adrese Prodávajícího.

Firma ENPRAG, s.r.o. může dále při poskytnutí souhlasu zpracovávat tzv. "cookies" tak, aby usnadnila poskytování služeb informační společnosti, v souladu s ustanovením Směrnice 95/46/ES o účelu "cookies" či podobných nástrojů. Aby uživatelům byly známy informace, které se ukládají do koncového zařízení, jež používají, společnost ENPRAG pro tento účel stanoví samostatné podmínky pro použití cookies zde. Uživatelé mají možnost odmítnout, aby "cookies" nebo podobné nástroje byly ukládány do jejich koncových zařízení např. tím, že spustí ve svém prohlížeči funkcionalitu anonymního prohlížení.